Marketing.com 3.0

Prijs: € 26,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Marketing.com 3.0 Praktijkboek e-commerce, social media en mobiel internet Hoe kijkt, leest, klikt en koopt de consument op internet? Marketing.com 3.0 vertelt je er alles over! Marketing.com 3.0 is e...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Marketing.com 3.0
Praktijkboek e-commerce, social media en mobiel internet
Hoe kijkt, leest, klikt en koopt de consument op internet? Marketing.com 3.0 vertelt je er alles over! Marketing.com 3.0 is een handige praktijkgids die ingaat op het nieuwe online kijk-, lees-, klik- en koopgedrag van de consument. Prikkelend en eigentijds, met veel praktijkgerichte voorbeelden. Bedoeld voor hbo- studenten en professionals die meer willen weten over de kracht en het succes van online marketing. Met Marketing.com 3.0 leer je snel hoe je meer interactie en verkoop genereert via websites. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de bijbehorende website waar je handige tools vindt zoals cases uit de praktijk en updates.
Het boek biedt je een praktische vertaalslag van bestaande kennis over dialogen en interactie naar online toepassingen. Aan de orde komen onder andere: testen, analyseren, data benutten, responsdrempels verlagen en respons optimaliseren. Kortom: wil je succesvol leren ondernemen op internet? Dan is Marketing.com 3.0 dé keus voor jou.
De herziene uitgave besteedt aandacht aan de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing, waaronder de toepassing van mobiel internet. Daarnaast is het onderwerp social media flink uitgebreid. Je leert maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden van internet.
Waarom kiezen voor Marketing.com 3.0:
- praktijkgids voor succesvol ondernemen op internet;
- compact en praktijkgericht;
- een kleine investering voor maximaal studierendement!

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001832827
Auteur Mark, Wim van de
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: