Marketingcommunicatie in 14 stappen

Prijs: € 67,50
Verwachte levertijd: Niet op voorraad

Omschrijving

Marketingcommunicatie; in 14 stappen Hoe word je een succesvolle marketingcommunicatieprofessional? Marketingcommunicatie; in 14 stappen is een no-nonsense uitgave die je concreet aangeeft welke stapp...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Marketingcommunicatie; in 14 stappen
Hoe word je een succesvolle marketingcommunicatieprofessional? Marketingcommunicatie; in 14 stappen is een no-nonsense uitgave die je concreet aangeeft welke stappen nodig zijn om succes te boeken in de marketingcommunicatie. Alle essentiële onderwerpen binnen de marketingcommunicatie komen aan bod. Niet alleen offline maar ook online. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website. Daar vind je toetsvragen, cases en extra lesstof. Duidelijk toegelicht aan de hand van de structuur van een strategisch plan. Een onmisbaar houvast voor als je succesvol wilt zijn in de marketingcommunicatie, nu in je opleiding en straks in de praktijk!
Marketingcommunicatie; in 14 stappen vertelt je alles over de nieuwste inzichten en modellen van het totale vakgebied. Via concrete praktijkvoorbeelden kun jij je een helder beeld vormen van de beroepspraktijk.
Uniek is de plaatsing van de online marketingcommunicatie in de structuur van de gehele marketingcommunicatiestrategie. Het boek laat zien dat de online tools méér zijn dan een middel en samen met de offline instrumenten een plaats verdienen in het Owned, Paid & Earned Media model. Daarnaast aandacht voor merkidentiteit, positionering, creativiteit en toepassing van het marketingcommunicatievraagstuk en consumer insights.
Waarom kiezen voor Marketingcommunicatie; in 14 stappen:
- glashelder stappenmodel;
- off- en online marketingcommunicatie in een samenhangend overzicht;
- ontwikkeld door succesvolle professionals en ervaren docenten.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001820596
Auteur Liemt van, Guy Koot, Ger
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: