Marketingorientatie

Prijs: € 42,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Marketingoriëntatie Het NIMA Marketingoriëntatie-examen leent zich uitstekend om kennis te maken met het leergebied marketing. Het boek Marketingoriëntatie is volledig gebaseerd op de eindtermen behor...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Marketingoriƫntatie
Het NIMA Marketingoriƫntatie-examen leent zich uitstekend om kennis te maken met het leergebied marketing. Het boek Marketingoriƫntatie is volledig gebaseerd op de eindtermen behorende bij dit NIMA-examen. Nadat in de vorige editie het hoofdstuk e-business en het onderwerp internationalisering al waren toegevoegd, zijn in deze editie de opmerkingen, die wij van gebruikers hebben ontvangen, zo veel mogelijk verwerkt. Daarnaast zijn veel voorbeelden en casus geactualiseerd. In het boek zit een unieke code die je toegang geeft tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit je studie.
Bij de opzet van deze methode is uitgegaan van een heldere indeling volgens een vast didactisch patroon, waarbij de herkenbaarheid van de marketingtheorie in de praktijk centraal staat.
De meerkeuzevragen zijn komen te vervallen en volledig vernieuwd te vinden op de bijbehorende website www.marketingorientatie.noordhoff.nl. Daarop worden ook regelmatig nieuwe cases geplaatst.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001807870
Auteur Bliekendaal. Co Vught. Ton van
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: