Marketingstrategie

Prijs: € 39,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Marketingstrategie Waarom slagen organisaties erin succesvol te zijn én te blijven in de sterk ve...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Marketingstrategie
Waarom slagen organisaties erin succesvol te zijn én te blijven in de sterk veranderende markten van vandaag? Wat is de sleutel tot commercieel succes? In Marketingstrategie leggen Ruud Frambach en Ed Nijssen je uit hoe strategische marketing een wezenlijke bijdrage levert aan het ontwikkelen en behouden van klanten. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit je studie.
De modellen, de toepassingen en de geactualiseerde praktijkvoorbeelden in deze vijfde editie geven je de nodige houvast om in de praktijk zo effectief mogelijk te werk te gaan. In deze editie is meer aandacht voor dienstverlening, de invloed van internet en social media, customer communities en open innovatie.
Marketingstrategie laat zien dat een succesvolle aanpak te leren valt. Het marketingplanningsproces loopt als een rode draad door het boek. De theorie is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten en toegankelijk vertaald naar de praktijk. Hiermee onderscheidt Marketingstrategie zich van andere boeken die een wetenschappelijk verantwoorde benadering missen.
Marketingstrategie is geschikt voor studenten en managers die zich bezighouden met strategische marketing en voor hen die een strategisch marketingplan moeten schrijven of beoordelen.
Op de bijbehorende site www.marketingstrategie.noordhoff.nl zijn extra cases en opdrachten te vinden.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 5
ISBN/EAN 9789001820619
Auteur Frambach. Ruud T. Nijssen. Edwin J.
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: