Medische kennis

Prijs: € 54,76
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

In dit rijk geïllustreerde boek wordt de belangrijkste medische kennis behandeld, ingedeeld naar orgaansysteem. Het gaat daarbij om achtergrondkennis die nodig is om meer van patiënten en de dagelijks...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

In dit rijk geïllustreerde boek wordt de belangrijkste medische kennis behandeld, ingedeeld naar orgaansysteem. Het gaat daarbij om achtergrondkennis die nodig is om meer van patiënten en de dagelijkse medische praktijk te begrijpen.
Het boek bevat hoofdstukken over bloed en afweersysteem, bloedvaten, hart, hormoonsysteem en stofwisseling, lagere luchtwegen, spijsverteringsorganen, urinewegen, mannelijke geslachtsorganen, vrouwelijke geslachtsorganen, bewegingsapparaat, huid, KNO, ogen en zenuwstelsel. Het laatste hoofdstuk gaat over psychiatrie.
Het boek bevat vele korte casuïstiek van patiënten. Zo wordt het verband gelegd met de medische (beroeps–)praktijk. Achter in het boek zijn een uitgebreide woordenlijst en register te vinden.

Medische kennis volgt samen met Inleiding medische kennis de titels Inleiding intake en voorlichting deel 1 en Inleiding intake en voorlichting deel 2 uit de Kompas–reeks op.
Uitgever Bohn Stafleu Van Loghum
Druk 1
ISBN/EAN 9789031349371
Auteur Wentink, E.A.F.
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: