Neem Nooit Competente Mensen Aan En Andere Ideeën Voor Zinvol Competentiemanagement

Prijs: € 19,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Crisis uitstekend excuus om competentiemanagement over boord te zetten. Doen!Een wonderlijk advies uit de mond van iemand die zich inmiddels ruim tien jaar zeer succesvol bezig houdt met het thema com...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

Crisis uitstekend excuus om competentiemanagement over boord te zetten. Doen!

Een wonderlijk advies uit de mond van iemand die zich inmiddels ruim tien jaar zeer succesvol bezig houdt met het thema competentiemanagement en die het bovendien drukker heeft dan ooit. Peter Vonk, directeur eigenaar van een bloeiend adviesbureau met vestigingen in Zwolle en Amsterdam, is auteur van het boek ¿Neem nooit competente mensen aan¿.¿ dat in 2006 verscheen en dat zich anno 2009 mag verheugen in een snel stijgende belangstelling.

¿Altijd leuk om gelijk te krijgen¿ aldus Vonk. Hij ziet veel organisaties stilletjes afscheid nemen van het zwaar opgetuigde competentiemanagement en op zoek gaan naar praktische alternatieven. In zijn boek maakt hij niet alleen volstrekt duidelijk waarom competentiemanagement op het sprookje van de keizer zonder kleren is gaan lijken, maar reikt hij ook uitstekende alternatieven aan, die bovendien aantoonbaar geld opleveren in plaats van kosten.

Uitgever Ronde tafel kleine uitgevers cluster
Druk 2
ISBN/EAN 9789081403214
Auteur Vonk, J.P.
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: