Het neurologie formularium een praktische leidraad

Prijs: € 36,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het Neurologie Formularium beschrijft belangrijke klachten of symptomen in de neurologie en geeft diagnosen die daarbij moeten worden overwogen (1e deel van boek). Met dit deel kan de niet-neuroloog, ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Het Neurologie Formularium beschrijft belangrijke klachten of symptomen in de neurologie en geeft diagnosen die daarbij moeten worden overwogen (1e deel van boek). Met dit deel kan de niet-neuroloog, neurologische diagnosen stellen en kunnen patiƫnten, indien nodig, met goede vragen naar een neuroloog worden verwezen.
Vervolgens wordt er dieper op de beschreven onderwerpen/ziekten ingegaan en wat de differentiaaldiagnostische overwegingen zijn en wat de therapie is (2e deel van boek). De lezer heeft zich dan snel georiƫnteerd in neurologische ziekten.
Een belangrijke oorzaak van het niet-verbeteren op een ingestelde behandeling is dat de diagnose niet juist is. Daarom is er veel aandacht besteed aan de diagnose. Bij de beschrijvingen is ernaar gestreefd zeer praktijkgericht te zijn. Pathosfysiologische beschouwingen zijn dan ook vermeden.
Uitgever Bohn Stafleu Van Loghum
Druk 1
ISBN/EAN 9789031355419
Auteur Vermeulen Bindels
Vakken zorg en welzijn breed

Anderen bestelden ook: