De nieuwe hr agenda

Prijs: € 32,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De menskant van een organisatie bepaalt in hoofdzaak of een organisatie high performing wordt of niet. Het aantrekken en behouden van talent staat hierbij centraal. Eenzijdig, korte termijn streven na...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

De menskant van een organisatie bepaalt in hoofdzaak of een organisatie high performing wordt of niet. Het aantrekken en behouden van talent staat hierbij centraal. Eenzijdig, korte termijn streven naar aandeelhouderswaarde leidt niet tot betere organisaties en betere resultaten. Dit is de stellige overtuiging van Ap Eigenhuis en Rob van Dijk. 

Door de strategie van de organisatie en de ontwikkeling van mensen op een lijn te brengen, ontstaat een betrokkenheid bij management en medewerkers die tot duurzame high performance leidt. Op dit terrein zijn grote verbeteringen te realiseren. Hoe dit gerealiseerd kan worden blijft vaak onderbelicht. Dit boek voorziet in die behoefte en is opgebouwd rond een praktische checklist De nieuwe HR agenda. Met deze checklist kan de dialoog over de menskant van de organisatie in samenhang met de strategie voortvarend aangepakt worden. 

De nieuwe HR agenda is verschenen in het Engels als HR Strategy for the High Performing Business.
Uitgever Mediawerf
Druk 1
ISBN/EAN 9789081091442
Auteur Eigenhuis, A.Dijk, R. Van
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: