Nieuwe trends in brede scholen en kindcentra

Prijs: € 22,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het clusteren van voorzieningen voor kinderen van 0-12 jaar in een samenwerkingsverband brede school of kindcentrum is een doorgaande trend. Het aantal brede scholen is de laatste twee jaar toegenomen...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Het clusteren van voorzieningen voor kinderen van 0-12 jaar in een samenwerkingsverband brede school of kindcentrum is een doorgaande trend. Het aantal brede scholen is de laatste twee jaar toegenomen tot 1600. Veel aandacht gaat de laatste tijd uit naar de organisatie, maar hoe staat het met de inhoud? Ben je tevreden met de brede school als je naschools sport en cultuur doet? Er zijn tal van andere onderwerpen die kinderen zinvolle en leerzame activiteiten bieden. Activiteiten die hun wereld vergroten, die hen echte burgers van de toekomst maken. Misschien zijn de 21st century skills wel een goed kader om deze nieuwe activiteiten te ordenen.
Deze bundel brengt nieuwe thema's voor de brede school en kindcentra bijeen: mediawijsheid, burgerschap, taal en rekenen.... Belangrijke onderwerpen die geen kind eigenlijk mag missen. De bundel geeft projecten en voorbeelden die bruikbaar zijn voor de praktijk.
Uitgever BV Uitgeverij SWP
Druk 1
ISBN/EAN 9789088503399
Auteur Studulski, F.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: