Ondernemen met informatie

Prijs: € 50,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Ondernemen met informatie Ondernemen met informatie behandelt in drie met elkaar samenhangende de...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Ondernemen met informatie
Ondernemen met informatie behandelt in drie met elkaar samenhangende delen de informatievoorziening in een onderneming. In het boek staat een unieke code die je toegang geeft tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit je studie.
Vrijwel elke afgestudeerde van het hoger onderwijs zal binnen kennisintensieve bedrijfsprocessen opereren waar veel informatie wordt gebruikt. Je bent hierbij een groot deel van de tijd bezig met het verzamelen, bewerken en analyseren van gegevens. Op het moment dat je een managementfunctie bekleedt, ben je verantwoordelijk voor het functioneren van een van de bedrijfsprocessen. Daarbij is het nodig inzicht in de bedrijfsprocessen te hebben en in de afstemming binnen het proces in de vorm van de informatievoorziening.
Bij de behandeling van de onderwerpen staan de actualiteit en praktijkgerichtheid centraal. De vele praktijkvoorbeelden en relevante 'nieuws'- items, praktijkberichten en focusartikelen maken het boek begrijpelijk en studeerbaar. Het boek is dan ook volledig geschikt voor zelfstudie.
Het eerste deel van het boek bespreekt de organisatie, de essentie van de informatievoorziening en de bedrijfsprocessen. Het tweede deel van het boek zoemt in op het geheel aan informatievoorziening en de ondersteunende systemen.Het derde deel van het boek behandelt de cyclus van het vernieuwen van de informatievoorziening.
Op de bijbehorende website www.ondernemenmetinformatie.noordhoff.nl vind je aanvullend studiemateriaal.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 8
ISBN/EAN 9789001816841
Auteur Snijders, J.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: