Onderzoek. De Basis + Campuz Creditcard

Prijs: € 42,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Onderzoek. De basis geeft de student op praktische wijze alle tools in handen om onderzoek op te zetten en uit te voeren. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. D...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Onderzoek. De basis geeft de student op praktische wijze alle tools in handen om onderzoek op te zetten en uit te voeren. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

In het boek staat het aanleren van een systematische, doelgerichte werkwijze staat voorop. Het boek belicht de verschillende stappen die je als student en (toekomstig) onderzoeker moet nemen:

- Het ontwerpen van een onderzoeksplan
- De verzameling van data
- De data-analyse
- De uiteindelijke verslaglegging

Met de Campuz Creditcard bij het boek krijg je toegang tot het programma "Onderzoeker. De Basis", waarmee je een onderzoek kunt opzetten.De bijbehorende software op www.onderzoekdebasis.noordhoff.nl helpt je de beredeneerde keuzes te maken die in elk van de onderzoeksfasen nodig zijn. Het programma geeft direct aan wat de consequenties van die keuzes zijn. Het wijst je in de analysefase bijvoorbeeld op de statistische techniek die past bij de eerder genomen beslissingen (met verwijzingen naar SPSS 16).
Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001765521
Auteur Buuren
Vakken Maatschappijwetenschappen

Anderen bestelden ook: