Ontwikkelen Van Persoonlijk Leiderschap Een Methodische Aanzet

Prijs: € 19,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Persoonlijk leiderschap wil zeggen dat mensen zelf richting geven aan de invulling van hun leven en hun werk. Investeren in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap levert een positieve bijdrage a...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Persoonlijk leiderschap wil zeggen dat mensen zelf richting geven aan de invulling van hun leven en hun werk. Investeren in de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap levert een positieve bijdrage aan de zelfsturing van mensen en daardoor weer aan het zelfsturend vermogen van organisaties waarin mensen werkzaam zijn. De persoonlijke flow staat daarmee aan de basis van de vitale organisatie.

Dit boek is een methode voor coachende managers om persoonlijk leiderschap bij medewerkers te helpen ontwikkelen. Ter ondersteuning bevat het boek vragenlijsten, schema s en opdrachten.
Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap is primair geschreven voor HR-adviseurs en coachende managers.

Helmi Tunnissen is managementtrainer. Zij is gecertificeerd voor de selfassessment-instrumenten BarOn EQ-i en LIFO®. Zij is zelfstandig gevestigd als coach met haar eigen bureau Tunnissen, coaching & training. Samen met collega Huug Wiersma heeft ze het trainingsbureau Reflectie & Inspiratie opgezet. Ze is als mentor verbonden aan La Scuola, Academie voor Levenskunst.


Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Druk 1
ISBN/EAN 9789024418329
Auteur Tunnissen, H.
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: