Operationele Verkoopcyclus

Prijs: € 29,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Deze uitgave is de ontbrekende schakel aan de onderkant van het saleskennisdomein. De laatste 15 jaar is het vak sales en salesmanagement langzaam maar zeker aan een opmars in het onderwijs begonnen, ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Deze uitgave is de ontbrekende schakel aan de onderkant van het saleskennisdomein. De laatste 15 jaar is het vak sales en salesmanagement langzaam maar zeker aan een opmars in het onderwijs begonnen, met name in de hogere studiejaren. Daarvoor zijn dan ook enkele goede studieboeken verschenen met het accent op salesmanagement, dus de beleidsmatige kant van verkopen. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Na een korte introductie daalt het boek snel af naar de dagelijkse verkooppraktijk van medewerkers uit de binnen- en buitendienst van een bedrijf. Aan de hand van de interne verkoopcyclus (analyse, forecasting, targetting, budgetting en operating/evaluating) en vervolgens de externe verkoopcyclus (lead generation, prospect-kwalificatie, orderrealisatie en klantretentie), werkt de auteur toe naar de integratie hiervan. Dit mondt uiteindelijk uit in het operationele verkoopplan. En passant komen actuele issues als e-commerce, het verkoopgesprek en commerciƫle kengetallen aan bod.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een huiswerkopdracht. Op de bijbehorende website www.operationeleverkoopcyclus.noordhoff.nl staan extra cases en opdrachten, alsmede collegesheets en voorbeelden van verkoopplannen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001788711
Auteur Hoften, René van
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: