Opstap spaans

Prijs: € 24,50
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

opSTAP Spaans is een praktische (vakantie)cursus. Met behulp van dit boek en de cd maken de cursisten op een ongecompliceerde manier kennis met de Spaanse taal. Dankzij de bondige, maar systematische ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

opSTAP Spaans is een praktische (vakantie)cursus. Met behulp van dit boek en de cd maken de cursisten op een ongecompliceerde manier kennis met de Spaanse taal. Dankzij de bondige, maar systematische uitleg van de grammatica biedt het boek snel inzicht in de structuur van het Spaans. Hierdoor kan de cursist algauw eenvoudige zinnen formuleren.
Het boek bevat acht lessen met dialogen, grammatica, vocabulaire en oefeningen. Daarnaast wordt in elke les beknopte informatie gegeven over het land en de cultuur, bijvoorbeeld over het treinverkeer en over de Spaanse eetgewoontes. Verder bevat het boek een woordenlijst Spaans-Nederlandse en Nederlands-Spaans, een overzicht van de basisgrammatica en de antwoorden op de oefeningen. Hierdoor is deze cursus geschikt voor gebruik door groepen onder begeleiding van een docent, maar ook voor zelfstudie.
Wie zich met dit boek en de cd voorbereidt op een reis naar Spanje, zal zich daar goed kunnen redden in alledaagse situaties. ¡Mucho éxito! Veel succes!
Uitgever Uitgeverij Coutinho BV
Druk 5
ISBN/EAN 9789046901298
Auteur Kleinjan, F.Epenhuysen, R. Van
Vakken Spaans

Anderen bestelden ook: