Organisatie en informatie

Prijs: € 42,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Organisatie en informatie Welke rol heeft informatie in organisaties? Wat is de impact van social...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Organisatie en informatie
Welke rol heeft informatie in organisaties? Wat is de impact van social media en e-business op organisaties? Het antwoord op deze en vele andere vragen vind je in Organisatie en informatie. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website. Daar vind je praktische tools die je helpen bij de tentamenvoorbereiding zoals oefentoetsen met feedback en studieadvies, een begrippentrainer en een begrippentest. Kortom, online support - 100% gericht op het halen van een goed resultaat!
Je leert met Organisatie en Informatie de belangrijkste organisatiekundige principes kennen en de rol die informatie hierin speelt. Ook leer je omgaan met grote hoeveelheden informatie. Het boek vertelt je alles over actuele ontwikkelingen zoals social media, e-business, samenwerken in netwerken en de nieuwe economie.
Organisatie en informatie laat je snel en overzichtelijk zien wat de samenhang is tussen organisatie- en informatiekunde. Het boek biedt je heldere informatie over belangrijke organisatorische aspecten als coördinatie, organisatiestructuur, bedrijfsprocessen en de rol die informatie en informatie- en communicatietechnologie (ICT) hierbij spelen. Een actueel studieboek én naslagwerk, ook handig voor als je straks aan het werk gaat. Prachtig full colour uitgevoerd, met een schat aan actuele praktijkvoorbeelden en een handige ondersteunende website.
Digitale ondersteuning bij Organisatie en informatie
Waarom kiezen voor Organisatie en informatie:
- compact en compleet studieboek en naslagwerk;
- uitgebreide online ondersteuning;
- maximale hulp bij de voorbereiding op je tentamens.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 7
ISBN/EAN 9789001825805
Auteur Bots, R.T.M.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: