Organisatieontwikkeling en human resource management

Prijs: € 42,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Er is de laatste jaren veel literatuur verschenen over nieuwe productie- en organisatieconcepten. Wat hebben deze nieuwe ideeën nu voor consequenties voor het management van organisatieontwikkeling en...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Er is de laatste jaren veel literatuur verschenen over nieuwe productie- en organisatieconcepten. Wat hebben deze nieuwe idee├źn nu voor consequenties voor het management van organisatieontwikkeling en het menselijk potentieel in organisaties?

Dat is de centrale vraag waarop in dit boek geprobeerd wordt antwoord te geven. Daarbij wordt vanuit twee optieken naar de belangrijkste nieuwe vraagstukken op het gebied van het moderne management van personeel en organisatie gekeken. Enerzijds wordt aangegeven wat de stand van zaken is op gebieden als cultuurmanagement, kennis en leren in organisaties, teamvorming, het management van employability en dergelijke. Anderzijds wordt stilgestaan bij de vraag welke belangrijke (theoretische) concepten hierbij een rol spelen. De combinatie van beide optieken zorgt ervoor dat de lezer niet alleen een overzicht krijgt voorgeschoteld, maar ook gevraagd wordt na te denken over de achtergrond van de actuele ontwikkelingen op het gebied van management van personeel en organisatie.

Uitgever Boom uitgevers Den Haag
Druk 2
ISBN/EAN 9789051897791
Auteur Doorewaard, H.Nijs, W. De Org.Ontwi.En Hrm
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: