Organiseren & managen

Prijs: € 43,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Organiseren en managen Organiseren en managen biedt je een concrete en levendige inleiding op het...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Organiseren en managen
Organiseren en managen biedt je een concrete en levendige inleiding op het vakgebied Management en Organisatie.
In deze nieuwe editie vind je nieuwe toetsvragen, actuele cases en praktijkvoorbeelden. Daarmee kun je de theorie direct toepassen in de praktijk. Een uitstekende en resultaatgerichte voorbereiding op je tentamens! Deze derde editie is bovendien aantrekkelijk full-colour vormgegeven. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.organiserenenmanagen.noordhoff.nl. Daar vind je toetsen met feedback en studieadvies, een begrippentrainer en begrippentest.
Via het 7S-model van McKinsey leer je organisaties als een samenhangend geheel te bekijken en begrijpen. Dit model helpt je betekenis te geven aan organisatieverschijnselen in de praktijk. Organiseren en managen is een prettig leesbaar studieboek, met aansprekende voorbeelden die de stof laten leven voor je. Een aanrader voor elke student die snel een actueel en inleidend overzicht wil hebben van dit vakgebied.
Nieuw is de aandacht voor social media. Een actuele ontwikkeling met een impact waar organisaties niet meer omheen kunnen. Elk hoofdstuk is bovendien voorzien van prikkelende vragen en stellingen. Zeker weten dat jij gemakkelijk zelfstandig aan de slag kunt met deze inspirerende uitgave.
Waarom kiezen voor Organiseren en managen:
- levendige inleiding vakgebied met 7S-model als kapstok;
- uitstekende en resultaatgerichte voorbereiding op je tentamens;
- actuele cases die de stof laten leven voor je!
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001834241
Auteur Weber, Andre Doelen, Aldert
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: