Pdb bedrijfseconomie

Prijs: € 30,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

PDB Bedrijfseconomie PDB Bedrijfseconomie sluit aan bij de nieuwe exameneisen van de Associatie voor Praktijkexamens, zoals vanaf januari 2013 zal worden geëxamineerd. Met ingang van 1 januari 2013 he...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

PDB Bedrijfseconomie
PDB Bedrijfseconomie sluit aan bij de nieuwe exameneisen van de Associatie voor Praktijkexamens, zoals vanaf januari 2013 zal worden geëxamineerd. Met ingang van 1 januari 2013 heeft de Associatie voor Praktijkexamens nieuwe exameneisen geformuleerd voor de opleiding PDB.
Het examen bestaat, naast Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC) uit vier modules:
- Financiële administratie
- Kostprijscalculatie
- Bedrijfseconomie
- Periodeafsluiting
SPD Bedrijfseconomie sluit volledig aan bij de gelijknamige module uit het examenprogramma en behandelt onderwerpen als:
- Kosten- en opbrengstberekeningen
- Interestberekeningen
- Aandelen en obligaties
- Kengetallen
De in dit boek behandelde stof wordt geëxamineerd zonder gebruik te maken van een computer. De student moet echter wel in staat zijn computeroutput te lezen, beoordelen en eventueel corrigeren. Daarom wordt ook hieraan de nodige aandacht besteed. Bij alle onderwerpen uit de theorie zijn opgaven ontwikkeld. Deze opgaven zijn gebundeld in het bijbehorende Bedrijfseconomie, opgaven. Per paragraaf, van het theorieboek, staat aangegeven welke opgaven uit het opgavenboek aansluiten bij de besproken stof. Tevens is er een apart uitwerkingenboek beschikbaar.

Voor docenten en studenten uit het reguliere MBO-onderwijs, die gebruik maken van de nieuwe mogelijkheid om PDB-examen te doen bij de Associatie zijn er bijlagen te vinden op websites www.pdb.noordhoff.nl.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001816711
Auteur Fuchs, H.
Vakken Economie

Anderen bestelden ook: