Pdb financiële administratie

Prijs: € 37,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

PDB Financiële Administratie PDB Financiële Administratie sluit aan bij de nieuwe exameneisen van de Associatie voor Praktijkexamens, zoals vanaf januari 2013 zal worden geëxamineerd. Met ingang van 1...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

PDB Financiële Administratie
PDB Financiële Administratie sluit aan bij de nieuwe exameneisen van de Associatie voor Praktijkexamens, zoals vanaf januari 2013 zal worden geëxamineerd. Met ingang van 1 januari 2013 heeft de Associatie voor Praktijkexamens nieuwe exameneisen geformuleerd voor de opleiding PDB. Op de ondersteunende website www.pdb.noordhoff.nl zijn bijlagen te vinden voor docenten en studenten uit het reguliere MBO-onderwijs die gebruik maken van de nieuwe mogelijkheid om PDB examen te doen bij de Associatie.
De methode Financiële administratie sluit volledig aan bij de gelijknamige module uit het examenprogramma en behandelt boekhoudkundige onderwerpen als:
- Permanence in voorraad en brutowinst
- Permanence in kosten en baten
- Kostensoorten
- Fabrieksboekhouding
De in dit boek behandelde stof wordt geëxamineerd zonder gebruik te maken van een computer. De student moet echter wel in staat zijn computeroutput te lezen, beoordelen en eventueel corrigeren. Daarom wordt ook hieraan de nodige aandacht besteed. Bij alle onderwerpen uit de theorie zijn opgaven ontwikkeld. Deze opgaven zijn gebundeld in het bijbehorende 'Financiële administratie, Opgaven- en werkboek'. Per paragraaf, van het theorieboek, staat aangegeven welke opgaven uit het opgavenboek aansluiten bij de besproken stof. Tevens is er een apart uitwerkingenboek beschikbaar.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001816667
Auteur Fuchs, H.
Vakken Economie

Anderen bestelden ook: