Pdb kostprijscalculatie hoofdboek

Prijs: € 29,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

PDB Kostprijscalculatie - hoofdboek Met ingang van 1 januari 2011 bestaat het examen Praktijkdiploma boekhouden (PDB), naats Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC) uit de volgend...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

PDB Kostprijscalculatie - hoofdboek
Met ingang van 1 januari 2011 bestaat het examen Praktijkdiploma boekhouden (PDB), naats Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC) uit de volgende modulen:
- Financiële administratie
- Kostprijscalculatie
- Bedrijfseconomie
- Periodeafsluiting
De methode 'Kostprijscalculatie' sluit volledig aan bij de gelijknamige module uit het examenprogramma. Het boek bestaat uit drie delen:
- Eerste afdeling: Basisberekeningen
- Tweede afdeling: Kosten- en opbrengstcalculaties
- Derde afdeling: Diverse onderwerpen
De in PDB Kostprijscalculatie behandelde stof wordt geëxamineerd zonder gebruik te maken van een computer. De student moet echter wel in staat zijn een aantal berekeningen te maken of vragen te beantwoorden op basis van een gegeven spreadsheetwerkblad. Daarom wordt hieraan ook de nodige aandacht besteed.
Bij alle onderwerpen uit de theorie zijn opgaven ontwikkeld. Deze opgaven zijn gebundeld in het dit boek: 'Kostprijscalculatie - Opgaven'. Per paragraaf, van het theorieboek, staat aangegeven welke opgaven aansluiten bij de besproken stof. Tevens is er een apart uitwerkingenboek beschikbaar.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001816681
Auteur Fuchs, H.
Vakken Economie

Anderen bestelden ook: