Personeelsmanagement voor de horeca deel 2

Prijs: € 29,87
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

In Personeelsmanagement voor de horeca deel 2 wordt het leidinggeven en alle aspecten die daarbij een rol spelen onder de loep genomen. Vervolgens wordt gekeken naar onderwerpen die hierop aansluiten ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


In Personeelsmanagement voor de horeca deel 2 wordt het leidinggeven en alle aspecten die daarbij een rol spelen onder de loep genomen. Vervolgens wordt gekeken naar onderwerpen die hierop aansluiten zoals motiveren, het beoordelen, het belonen van medewerkers en het houden van functioneringsgesprekken. Onderwerpen die meer op zichzelf staan zijn de verschillende vormen van medezeggenschap in bedrijven en het belang van de Arbeidsomstandighedenwet.
Twee onderwerpen die wel direct verband met elkaar houden en als zodanig elkaar dan ook opvolgen zijn: het ziek zijn en de mogelijke oorzaken daarvan en de kosten die dat ziek zijn veroorzaken en het inkomensverlies van de medewerker.
De laatste hoofdstukken hebben te maken met arbeidsrechtelijke onderwerpen zoals: het aannemen en ontslaan van medewerkers en de eventuele financiƫle gevolgen voor ondernemer en medewerker.
Uitgever SVH
Druk 1
ISBN/EAN 9789074625487
Auteur BEX
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: