Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management incl. toegang tot Prepzone

Prijs: € 75,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management Dit boek geeft je een praktische en zeer actuele inleiding op het vakgebied organisatie en management. In combinatie met het werkboek en d...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management
Dit boek geeft je een praktische en zeer actuele inleiding op het vakgebied organisatie en management. In combinatie met het werkboek en de website vormt het een interactieve leermethode met een grote hoeveelheid actueel oefenmateriaal.
Waarom kiezen voor Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management?
• zeer praktische en actuele inleiding op het vakgebied;
• veel opdrachten en cases in bijbehorend werkboek;
• interactieve leermethode.
Een praktijkgerichte benadering van organisatie en management bestaat uit drie delen die een duidelijke visie op het vakgebied weergeven, namelijk: van buiten naar binnen organisaties kijken. Deze drie delen zijn 'Omgeving en organisatie', 'Mensen en organisatie' en 'Structuur en organisatie'.
Deze geheel herziene achtste editie heeft een hoge actualiteitswaarde door de nieuwe kaders die het hanteert. Drie nieuwe interviews met topbestuurders leiden de drie delen van het boek in. Dankzij de nieuwe vormgeving, heeft het boek bovendien weer een eigentijdse uitstraling. Je kunt je kennis van de theorie toetsen met behulp van de opdrachten en cases in het werkboek en het aanvullende materiaal op de ondersteunende website. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Bij het nieuwe boek krijg je een unieke code. Deze code biedt toegang tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, begrippentrainers en extra studiemateriaal. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!


Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 8
ISBN/EAN 9789001850241
Auteur Dam, N.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: