Praktisch projectmanagement 1

Prijs: € 25,99
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Deze gids is een praktische leidraad voor het doelgericht opzetten en beheerst realiseren van allerlei typen projecten. De lezer vindt handvatten en technieken die direct toepasbaar zijn bij projecten...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Deze gids is een praktische leidraad voor het doelgericht opzetten en beheerst realiseren van allerlei typen projecten. De lezer vindt handvatten en technieken die direct toepasbaar zijn bij projecten in de eigen organisatie. Methoden, technieken en vaardigheden voor succesvol projectmanagement komen daarbij aan bod. 'Praktisch projectmanagement' volgt de logische lijn van een project: van de voorbereiding tot en met de projectafsluiting. Het geeft antwoord op vragen als:
- Wat zijn nu precies projecten?
- Hoe bereid ik een project voor?
- Op welke wijze kan ik mijn project faseren?
- Wat is het nut van een project start-up?
- Hoe geef ik leiding aan het projectteam?
- Hoe beheers ik een project?
- Hoe sluit ik een project op de juiste wijze af?

In dit eerste deel ligt het accent op methoden en technieken en de cognitieve vaardigheden. Deze derde, herziene druk is bijgewerkt naar de nieuwste inzichten. Daarnaast zijn er veel handige tips aan toegevoegd om effectief om te gaan met valkuilen die u in de praktijk tegenkomt. Het vormt één geheel met het boek Praktisch projectmanagement 2. Daarin ligt de nadruk juist op de sociale vaardigheden van de projectmanager en zijn interactie met de omgeving.
Uitgever BIM Media
Druk 3
ISBN/EAN 9789052617916
Auteur Gevers, T. Zijlstra, T.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: