Praktische cursus spelling

Prijs: € 30,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Deze Praktische cursus spelling behandelt in vijftien hoofdstukken alle denkbare problemen rond de spelling van het Nederlands. Het boek besteedt extra veel aandacht aan de spelling van de werkwoordsv...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Deze Praktische cursus spelling behandelt in vijftien hoofdstukken alle denkbare problemen rond de spelling van het Nederlands. Het boek besteedt extra veel aandacht aan de spelling van de werkwoordsvormen. Die vormen de lesstof van het eerste hoofdstuk, maar komen in elk ander hoofdstuk in de vorm van oefeningen terug.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

In ieder hoofdstuk zijn drie soorten oefeningen opgenomen: een oefening voor de werkwoordsvormen, gemengde oefeningen en een correctieoefening. Deze laatste is vooral nuttig voor degenen die zelf in de (onderwijs)praktijk zinnen of teksten van anderen moeten corrigeren. Daarnaast besteden de auteurs veel aandacht aan talloze subtiliteiten van de Nederlandse spelling. Elk hoofdstuk begint met knipsels uit dag- en weekbladen. De hoofdstukken sluiten af met een toets. Van alle oefeningen en toetsen zijn aan het einde van het boek uitwerkingen opgenomen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001794859
Auteur Klein, M.
Vakken Nederlands

Anderen bestelden ook: