Probleemgeorienteerd denken in de cardiologie en vasculaire geneeskunde

Prijs: € 48,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Probleemgeoriënteerd denken in de cardiologie is een uitgave voor co-assistenten, arts-assistenten, huisartsen en diegenen die geïnteresseerd zijn in de cardiologie. In dit rijk geïllustreerde boek wo...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Probleemgeoriënteerd denken in de cardiologie is een uitgave voor co-assistenten, arts-assistenten, huisartsen en diegenen die geïnteresseerd zijn in de cardiologie. In dit rijk geïllustreerde boek worden aan de hand van 30 casussen verscheidene klinische onderwerpen besproken. De casuïstiek gerelateerde leermethode sluit goed aan bij het onderwijs op verschillende universiteiten.
Het doel van de auteurs, die allen een grote expertise bezitten op het specifieke deelgebied waarover zij schrijven, is om de lezer een standaard benaderingswijze aan te leren. De lezer wordt door middel van vraag en antwoord als het ware door het klinisch beloop van elk van de problemen geleid. Het gaat daarbij om de problematiek die een arts in de kliniek aantreft.
De diagnostische en therapeutische interventies zoals beschreven in deze uitgave voldoen aan de, in deze tijd geldende, evidence based medicine (EBM) richtlijnen.
Uitgever Uitgeverij De Tijdstroom
Druk 1
ISBN/EAN 9789058981080
Auteur Hovingh, G.K., G.A. Somsen
Vakken zorg en welzijn breed

Anderen bestelden ook: