Professioneel aan het werk

Prijs: € 32,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Dit boek helpt je te werken aan een professionele, sociale en communicatieve beroepshouding. Je leert je de professionele vaardigheden eigen te maken, die je als jonge professional vandaag de dag nodi...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Dit boek helpt je te werken aan een professionele, sociale en communicatieve beroepshouding. Je leert je de professionele vaardigheden eigen te maken, die je als jonge professional vandaag de dag nodig hebt op de arbeidsmarkt.
Waarom kiezen voor Professioneel aan het werk?
- volop aandacht voor beroepsvaardigheden van nú;
- professioneel vakmanschap maakt het verschil;
- (online) oefenmogelijkheden.
Van een afgestudeerde hbo'er wordt een professionele beroepshouding verwacht. Waar je ook gaat werken en wat je functie ook wordt, je zult sowieso te maken krijgen met vragen als: hoe stel en bereik ik mijn doelen? Hoe gedraag ik me professioneel en ethisch? Hoe kom ik over bij anderen? Hoe communiceer ik? Hoe ga ik om met collega’s? Hoe bouw ik een professioneel netwerk op? En: hoe kan ik mijn omgeving beïnvloeden? Professioneel aan het werk helpt je bij het zoeken naar de antwoorden op deze vragen. Ook krijg je steeds de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te oefenen. Zo kun je je goed voorbereiden op de huidige beroepspraktijk.
Professioneel aan het werk is een bewerking van het boek Sociaal competent. Deze nieuwe editie is completer en iets anders geordend dan zijn voorganger. Er is extra aandacht voor omgaan met diversiteit en er is een hoofdstuk over persoonlijk leiderschap toegevoegd. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op www.professioneelaanhetwerk.noordhoff.nl vind je extra bijlagen, checklists en nuttige links.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001853303
Auteur Grit, R.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: