Professionele bedrijfscommunicatie

Prijs: € 39,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Professionele bedrijfscommunicatie Alles wat je weten wilt over bedrijfscommunicatie, vind je in het handboek Professionele bedrijfscommunicatie! De zesde editie is ingrijpend herzien, met veel aandac...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Professionele bedrijfscommunicatie
Alles wat je weten wilt over bedrijfscommunicatie, vind je in het handboek Professionele bedrijfscommunicatie! De zesde editie is ingrijpend herzien, met veel aandacht voor het gebruik van nieuwe media. Met de unieke code bij het nieuwe boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.professionelebedrijfscommunicatie.noordhoff.nl. Daar vind je onder andere antwoorden op de vragen en opdrachten uit het boek.
Professionele bedrijfscommunicatie is al jaren hét standaardwerk voor tekstschrijvers en studenten. Van direct mail tot jaarverslag, van folder tot bedrijfsblad, van persbericht tot succesvolle inzet van nieuwe media. Professionele bedrijfscommunicatie behandelt het allemaal! Een must-have voor iedereen die snel professionele teksten wil leren schrijven.
Professionele bedrijfscommunicatie is geschreven door auteurs met jarenlange ervaring in het vak. Zij laten zien dat investeren in een goede tekst altijd de moeite waard is! Het boek valt op door de heldere teksten, het prettige taalgebruik en de duidelijke aanwijzingen waarmee jij prima zelfstandig aan de slag kunt. Professionele bedrijfscommunicatie helpt je snel succes te boeken op het gebied van zakelijke communicatie. Een waardevol handboek waar jij je voordeel mee kunt doen, nu in je opleiding én straks in de praktijk.
Waarom kiezen voor Professionele bedrijfscommunicatie:
- al jaren het meest succesvolle handboek voor tekstschrijvers en studenten;
- met handige online ondersteuning - tijdbesparend en resultaatgericht!
- nu uitgebreid met informatie over het gebruik van nieuwe media.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001730031
Auteur Frijlink, Herman Kuppenveld, Ellen van Ommen, Henk van
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: