Psychologie, de essentie, met XTRA toegangscode

Prijs: € 48,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Psychologie, de essentie is de compacte uitgave van het succesvolle boek Psychologie, een inleiding, 7e editie. Deze derde editie is volledig geactualiseerd en bevat veel nieuwe casuïstiek. Ook worden...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Psychologie, de essentie is de compacte uitgave van het succesvolle boek Psychologie, een inleiding, 7e editie. Deze derde editie is volledig geactualiseerd en bevat veel nieuwe casuïstiek. Ook worden er nieuwe onderwerpen behandeld, zoals een bespreking van de wetenschappelijke methode, uitleg over het sociaal-constructivisme en het 'nieuwe leren', en nog veel meer. De bewezen didactiek en de overzichtelijke opbouw van Psychologie, een inleiding zijn gehandhaafd.

Psychologie, de essentie is bedoeld voor hbo-opleidingen die een basiskennis psychologie vereisen, maar niet als cruciaal hoofdonderdeel van het curriculum, zoals de studierichtingen Communicatie en Personeelsmanagement, en opleidingen in de gezondheidszorg.

Bij deze uitgave is via www.pearsonxtra.nl onder andere zeer uitgebreid casemateriaal beschikbaar voor zowel de opleiding Personeel & Arbeid als de opleiding Communicatie.

Philip Zimbardo, Vivian McCann en Robert Johnson zijn werkzaam aan verschillende universiteiten in de Verenigde Staten en hebben alle drie veel gepubliceerd op het gebied van de psychologie. Philip Zimbardo maakte in de jaren zeventig naam als onderzoeker met zijn 'Stanford Prison Experiment'. Hij is tevens voormalig voorzitter van de American Psychological Association (APA).

Nederlandse bewerker Arno Braam is psycholoog en heeft jarenlange ervaring als docent aan de Hogeschool Windesheim.
Uitgever Pearson Edu.Nederlandstalig via CB
Druk 3
ISBN/EAN 9789043029186
Auteur Zimbardo, Philip G. Johnson, Robert L. McCann, Vivian
Vakken zorg en welzijn breed

Anderen bestelden ook: