Psychologie en sociologie

Prijs: € 44,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Gedrag van mensen staat centraal in het boek Psychologie en Sociologie. Het is een ideaal leerboek én naslagwerk voor deze vakken. Het boek wordt vooral gewaardeerd om de toegankelijke taal en de held...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Gedrag van mensen staat centraal in het boek Psychologie en Sociologie. Het is een ideaal leerboek én naslagwerk voor deze vakken. Het boek wordt vooral gewaardeerd om de toegankelijke taal en de heldere definities. Er zijn dan ook al meer dan 40.000 exemplaren van dit succesvolle boek verkocht.
De zesde druk is geheel herzien en flink geactualiseerd. Het sociologiedeel is geheel herschreven. De sociale geschiedenis van de 20e eeuw krijgt veel aandacht bij de voorbeelden. Belangrijke recente ontwikkelingen zijn beschreven, zoals Het Nieuwe Werken, het Populisme, de Nieuwe Media op het internet.
Elk hoofdstuk kan los van andere gelezen worden, is een zelfstandige en overzichtelijke eenheid. Tussenvragen en opdrachten activeren het leren. Ieder hoofdstuk heeft een goed leesbare samenvatting. Door verhalen en illustraties komen de begrippen dichtbij, worden ze invoelbaar. Het boek leent zich dan ook goed voor zelfstudie.
Psychologie en Sociologie bestaat uit drie delen: psychologie, sociale psychologie en sociologie. Een full color, hardgebonden, boeiend en krachtig boek over het gedrag van mensen.
Bij het nieuwe boek krijg je een unieke code. Deze code biedt toegang tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, begrippentrainers en extra studiemateriaal. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001816834
Auteur Wijsman, E.
Vakken Maatschappijwetenschappen

Anderen bestelden ook: