Rápido rápido cuaderno de ejercicios

Prijs: € 22,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Rápido, rápido bestaat uit 18 hoofdstukken waarin de stof op een communicatieve wijze wordt behandeld. Ieder hoofdstuk in het libro del alumno is onderverdeeld in vijf delen: een overzicht van de l...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Rápido, rápido bestaat uit 18 hoofdstukken waarin de stof op een communicatieve wijze wordt behandeld. Ieder hoofdstuk in het libro del alumno is onderverdeeld in vijf delen:

  • een overzicht van de leerdoelen;
  • activering van voorkennis en kennismaking met de stof door middel van allerlei soorten (luister)teksten;
  • een samenvatting van de grammatica met praktische voorbeelden;
  • spreek-, luister-, lees- en schrijfoefeningen om nieuwe structuren te oefenen en de verschillende vaardigheden te ontwikkelen;
  • een minitarea aan het eind van de les waarbij de cursisten een radioprogramma moeten maken en opnemen. Hierbij wordt de stof uit het hoofdstuk herhaald en wordt er een beroep gedaan op de verschillende taalvaardigheden. De radioprogramma's worden door de cursisten verzameld in een eigen portfolio, om hun vorderingen te overzien.
In de teksten en afbeeldingen van Rápido, rápido wordt aandacht besteed aan verschillende aspecten van de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. Bij de luisterteksten zijn naast Spaanse ook Latijns-Amerikaanse sprekers te horen.
Uitgever Intertaal bv
Druk 1
ISBN/EAN 9789054518389
Auteur Miquel
Vakken Spaans

Anderen bestelden ook: