Receptenleer processen en technieken

Prijs: € 54,70
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

In deze praktijkgerichte uitgave is het gerecht het uitgangspunt. Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. Wat kom...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

In deze praktijkgerichte uitgave is het gerecht het uitgangspunt. Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld.

Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediƫnten?

- In 2009 volledig geactualiseerd
- Talloze glossy illustraties
- Online toegang tot filmpjes en animaties
- Geschikt voor zelfstudie
Uitgever ThiemeMeulenhoff
Druk 6
ISBN/EAN 9789055746170
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: