Recreatief balie en receptie niveau 3

Prijs: € 58,08
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

ReCREATIEf bestaat uit een aantal beroepsspecifieke situaties (BSS) zoals het organiseren en uitvoeren van sport- en spelactiviteiten. Docenten en studenten kunnen zelf bepalen wanneer ze welk werkpro...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

ReCREATIEf bestaat uit een aantal beroepsspecifieke situaties (BSS) zoals het organiseren en uitvoeren van sport- en spelactiviteiten. Docenten en studenten kunnen zelf bepalen wanneer ze welk werkproces uitvoeren. Studenten krijgen in elk onderwijsblok bouwstenen aangereikt om zich de BSS eigen te maken. Die onderwijsblokken noemen we geïntegreerde onderwijseenheden (GOE). Hierin komen alle benodigde kennis, vaardigheden en attitudes aan de orde zoals de beroepscompetenties.

De map ReCREATIEf Balie en Receptie bestaat uit de volgende GOE's:

GOE 1: Op de camping en bungalowpark
GOE 2: Stayokay outdoor
GOE 3: Nederland watersportland
GOE 4: Marktplaats
GOE 5: Backoffice

In deze map krijgt de student opdrachten en activiteiten aangereikt om zich het werk in de Frontoffice eigen te maken, op een camping of bungalow, bij een groepsaccomodatie of een otdoorbedrijf. De cursist krijgt onder meer te maken met reserveringen, inchecken van gasten, verkoop en verhuur en de backofficewerkzaamheden.

Inbegrepen bij Leisure & hospitality host:
Toegang tot www.recreatief.eu met:
Films, naslagwerk en trainingen, interactieve opdrachten, leerobjecten, weblinks en docentenmateriaal.

Uitgever Edu'Actief
Druk 1
ISBN/EAN 9789060538784
Auteur AVENTUS
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: