Recreatief host sport en spel niveau 3+4

Prijs: € 56,35
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

ReCREATIEf bestaat uit een aantal beroepsspecifieke situaties (BSS) zoals het organiseren en uitvoeren van sport- en spelactiviteiten. Docenten en studenten kunnen zelf bepalen wanneer ze welk werkpro...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

ReCREATIEf bestaat uit een aantal beroepsspecifieke situaties (BSS) zoals het organiseren en uitvoeren van sport- en spelactiviteiten. Docenten en studenten kunnen zelf bepalen wanneer ze welk werkproces uitvoeren. Studenten krijgen in elk onderwijsblok bouwstenen aangereikt om zich de BSS eigen te maken. Die onderwijsblokken noemen we geïntegreerde onderwijseenheden (GOE). Hierin komen alle benodigde kennis, vaardigheden en attitudes aan de orde zoals de beroepscompetenties.

De map ReCREATIEf Sport en Spel bestaat uit de volgende GOE's:

GOE 1: Recreatiesporten 1
GOE 2: Kinderspelen en -tochten
GOE 3: Waterpret
GOE 4: Buitensporten
GOE 5: Meerkampen
GOE 6: Outdoor en wintersport
GOE 7: Recreatiesporten 2

In de map Sport en Spel gaat de student praktijkgericht aan de slag met het organiseren, uitvoerne en begeleiden van uiteenlopende sport- en spelactiviteiten. Er is aandacht voor spelregelkennis, eigen vaardigheid, veiligheid en blessures, presentatie en instructies aan gasten en sport- en speldifferentiatie. Ook werkt de student aan de eigen gezondheid en uithuidingsvermogen.

Inbegrepen bij Leisure & hospitality host:
Toegang tot www.recreatief.eu met:
Films, naslagwerk en trainingen, interactieve opdrachten, leerobjecten, weblinks en docentenmateriaal.
Uitgever Edu'Actief
Druk 1
ISBN/EAN 9789060538791
Auteur Aventus
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: