Rekbare boekenkaft romantic (3 stuks)

Prijs: Uitverkocht
Verwachte levertijd: 3 werkdagen
 
 

Omschrijving

Kaft je kans! Koop een Dresz rekbare boekenkaft, vind de voucher en win geweldige prijzen! Hoe werkt het? 21 gouden enveloppen zijn verborgen in de Dresz® rekbare boekenkaften. In deze enveloppen zit...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Kaft je kans!
Koop een Dresz rekbare boekenkaft, vind de voucher en win geweldige prijzen!

Hoe werkt het?
21 gouden enveloppen zijn verborgen in de Dresz® rekbare boekenkaften. In deze enveloppen zitten vouchers, waarop de gewonnen prijs vermeld staat. Hoe meer boeken er gekaft worden met de Dresz® rekbare boekenkaft, des te groter de kans op een prijs!

Je maakt kans op: iPad air, Go Pro Hero 4 Silver, The Beats bu Dr. Dre Solo 2 headphone, Eastpak Backpack,SuperTrash Bag, Dresz® Powerpack, Dresz® Selfie Stick.

Rekbare kaften
Verspil je tijd niet langer met kaften! Uren lang knippen, vouwen en plakken zijn verleden tijd met de Dresz rekbare boekenkaft. Voortaan heb je nog maar tien seconden werk!

De Dresz rekbare boekenkaft is een textiele kaft, die om bijna alle gangbare formaten boeken past. Let op: de rekbare boekenkaft is alleen geschikt voor boeken met een harde kaft. Dit product is super gebruiksvriendelijk en biedt ook een betere bescherming dan gewoon kaftpapier! Vies? Gewoon in de wasmachine en om het volgende boek!

- kaft je boeken in 10 seconden
- niet meer knippen en plakken
- verkrijgbaar in verschillende dessins
- rekbaar van A5 tot A4
- herbruikbaar en wasbaar
- betere bescherming

De rekbare kaften zijn vernieuwd: ze zijn vanaf nu voorzien van een handig leeslint!

Uitgever Dresz International bv
Druk 0
ISBN/EAN 8718776001757
Auteur Dresz
Vakken Leermiddelen
Prijs: € 6,99

Anderen bestelden ook: