Restauranttechniek 1 editie 2002

Prijs: € 45,33
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Dit boek is het standaardwerk voor elk beroep binnen de gastvrijheidssector: onmisbaar voor elke opleiding tot gastheer/gastvrouw. Het is een compleet boek, dat alle zaken over het werken in de bedien...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Dit boek is het standaardwerk voor elk beroep binnen de gastvrijheidssector: onmisbaar voor elke opleiding tot gastheer/gastvrouw. Het is een compleet boek, dat alle zaken over het werken in de bediening op een rijtje zet. In de hoofdstukken worden de volgende onderwerpen behandeld: wat is gastheerschap, wat is gastronomie, wat zijn de taken van een gastheer/vrouw, voorbereidende werkzaamheden: mastiek maken en mise en place, afrondende werkzaamheden, materialenkennis, het serveren van dranken, het serveren van gerechten, speciale voeding, organisatie van partijen en bijzondere evenementen, administratie, controle en automatisering en veiligheidsvoorschriften.
Uitgever SVH
Druk 4
ISBN/EAN 9789052115306
Auteur AST
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: