Route LOB, Jouw routeplanner naar een gedurfde toekomst

Prijs: € 26,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Je volgt een opleiding aan het mbo. Misschien ben je net gestart of ben je van opleiding veranderd. Je wordt geconfronteerd met verschillende keuzes, die je richting bepalen. Keuzes, die de weg banen ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Je volgt een opleiding aan het mbo. Misschien ben je net gestart of ben je van opleiding veranderd. Je wordt geconfronteerd met verschillende keuzes, die je richting bepalen.
Keuzes, die de weg banen naar jouw toekomst.

Je hebt gekozen voor een beroepsopleiding. Dat betekent dat je een vak leert en je ergens in specialiseert. Je hebt een beeld van jezelf, je toekomstige werkveld en de opleiding waar je voor hebt gekozen. Ben je er zeker van, dat het beeld dat je hebt gevormd juist is? Ben je goed op weg om te bereiken wat je wilt? Weet je eigenlijk wel, wat bij je past?

Wie droomt er niet van een gedurfde toekomst? Een toekomst, waarin je de lat voor jezelf hoog legt. Een weg vol met uitdagingen en mooie vooruitzichten, waar je energie van krijgt. Een toekomst met ambitie. Dat vraagt om doorzettingsvermogen, moed en leergierigheid.

Met Route LOB werk je, naast je ontwikkeling tot beroepsbeoefenaar, ook aan je persoonlijke ontwikkeling. De lessen geven je meer inzicht op het gebied van zelfbeeld, opleidingsbeeld en beroepsbeeld. Wij helpen je zo goed mogelijk tot de beste versie van jezelf te komen. Daarbij zorgt de combinatie van ons programma met de digitale tools, dat je straks zelfverzekerd, veerkrachtig en startklaar tot de arbeidsmarkt toetreedt.

Uitgever VidyMe B.V.
Druk 1
ISBN/EAN 9789082584806
Vakken Keuze/studie-begeleiding

Anderen bestelden ook: