Sesam atlas bij de wereldgeschiedenis 2

Prijs: € 32,40
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

SESAMAtlas bij de wereldgeschiedenisDeel 2: Van Franse Revolutie tot hedenDeze nieuwe editie van de Atlas bij de wereldgeschiedenis is volledig herzien en inhoudelijk bijgewerkt tot 2005. De spelling ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

SESAM
Atlas bij de wereldgeschiedenis
Deel 2: Van Franse Revolutie tot heden
Deze nieuwe editie van de Atlas bij de wereldgeschiedenis is volledig herzien en inhoudelijk bijgewerkt tot 2005. De spelling van namen uit andere talen - met name het Arabisch, Chinees en Russisch - is afgestemd op de meest voorkomende schrijfwijze in het Nederlands.
Naast een schat aan historische feiten geeft deze atlas betrouwbare beknopte informatie over politieke , culturele , religieuze, rechtskundige, economische en sociale achtergronden van verschillende volken in de geschiedenis . Bij de keuze van feiten streefden de samenstellers naar een zo objectief en feitelijk betrouwbaar mogelijk overzicht, ze lieten zich niet leiden door bepaalde opvattingen over geschiedenis.
De koppeling van kaarten met een beknopt thematisch-chronologisch overzicht maakt dit boek bij uitstek tot een handig hulpmiddel om snel en grondig inzicht te verwerven in historische feiten en ontwikkelingen.
De Atlas bij de wereldgeschiedenis is een waardevol middel voor onderwijs en zelfstudie.
Eveneens verkrijgbaar , deel 1: Van prehistorie tot Franse Revolutie
Uitgever ThiemeMeulenhoff
Druk 4
ISBN/EAN 9789055744626
Auteur Kinder, H.
Vakken Geschiedenis en Staatsinrichting

Anderen bestelden ook: