Signaal! 4 vmbo leerlingenmap transport & logistiek

Prijs: € 240,00
Verwachte levertijd: Niet op voorraad

Omschrijving

De map voor leerjaar 4 bevat de volgende onderdelen:*Projectboek 7: Distributieland NLNederland als distributieland, binnen Nederland & import/export, de rol en werkzaamheden van de chauffeur en logis...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De map voor leerjaar 4 bevat de volgende onderdelen:

*Projectboek 7: Distributieland NL
Nederland als distributieland, binnen Nederland & import/export, de rol en werkzaamheden van de chauffeur en logistiek medewerker hierin. Verdere oriëntatie op de wereld van transport en logistiek: onder meer vervoersmodaliteiten, economische aspecten, beroepen en opleidingen, cao, eigen bedrijf.

*Projectboek 8: Werken volgens de regels
Wetten, regels en normen op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.

*Projectboek 9: Planningen maken
Kennismaking met verschillende soorten planningen: logistieke planningen (WMS), transportplanningen, planningen voor vrachtuitwisseling en routeplanningen (TMS).

*Projectboek 10: Voorraad beheren
Onder meer voorraadbeheer met EAN-coderingssyteem, order entry, retouren, verzamelen en afboeken, voorraadbeheerprogramma ADBplus.

*Projectboek 11: Voertuigen bedienen & onderhouden
Onder meer werking en onderdelen dieselmotor, controles en onderhoud, tachograaf en spiegels, hulpmiddelen (zoals heftruck) bij laden en lossen.

Via de website www.signaal.org is extra materiaal te downloaden, waaronder Signaal!Totaal 2: toetsing en beoordeling in één.


Uitgever Edu'Actief
Druk 2
ISBN/EAN 9789060537411
Auteur Hamse, J.
Vakken Economie

Anderen bestelden ook: