Skills - overleggen en samenwerken

Prijs: € 26,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Overleggen en samenwerken moet u doen! Daarom geeft Tjeerd Schat in het boek 'Skills - Overleggen en samenwerken' geen lange theoretische beschouwingen maar wel alle benodigde informatie om op een eff...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Overleggen en samenwerken moet u doen! Daarom geeft Tjeerd Schat in het boek 'Skills - Overleggen en samenwerken' geen lange theoretische beschouwingen maar wel alle benodigde informatie om op een effici├źnte manier tot betere resultaten te komen. Aan de hand van een duidelijke rolverdeling leert u welke technieken en vaardigheden nodig zijn om effectief samen te werken en te vergaderen, zowel in de voorbereiding als tijdens en na overlegsituaties.

In 'Skills - Overleggen en samenwerken' wordt het doel van het overleg steeds voor ogen gehouden. Er wordt uitgebreid gekeken naar de werkwijze bij verschillende soorten vergaderingen, zoals de werkconferentie, de onderhandeling, de conflicthantering en conferencing.

Op de bijbehorende website vindt u een uitgebreide digitale leeromgeving met videoopdrachten en extra voorbeelden en casuïstiek.

'Overleggen en samenwerken' is geschikt voor studenten in het hoger onderwijs en voor iedereen die zijn communicatieve vaardigheden wil ontwikkelen.
Uitgever Pearson Edu.Nederlandstalig via CB
Druk 1
ISBN/EAN 9789043019286
Auteur Schat, t.
Vakken Letterkunde

Anderen bestelden ook: