Snel beter schrijven

Prijs: € 32,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Snel beter schrijven Meer structuur, meer grip Wil je snel zakelijke teksten leren schrijven die écht werken? Het kan! Snel beter schrijven is een overzichtelijk boek dat je in tien stappen leert hoe ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Snel beter schrijven
Meer structuur, meer grip
Wil je snel zakelijke teksten leren schrijven die écht werken? Het kan! Snel beter schrijven is een overzichtelijk boek dat je in tien stappen leert hoe je een goede tekst moet schrijven. Een praktisch boek, gericht op je studie én de latere beroepspraktijk. Deze vernieuwde editie is volledig aangepast aan eisen van nu op het gebied van schrijfvaardigheid. Met de unieke code bij het nieuwe boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.wisselwerk.noordhoff.nl. Daar vind je digitale teksten, uitwerkingen en verdiepingsstof.
Snel beter schrijven begeleidt je stap voor stap naar een perfect eindresultaat. Met korte stukjes theorie, afgewisseld door uitdagende oefeningen en aantrekkelijke voorbeeldteksten. Je kunt er direct zelfstandig mee aan de slag!
Uitgangspunt is de gouden cirkel van Sinek: Waarom schrijf je? Hoe pak je het aan? Wat gebruik je? De handige infographic voor in het boek geeft daarbij de juiste richting aan. Achterin vind je een samenvatting, de vijf eisen van zakelijke communicatie en testen voor de beoordeling. Snel beter schrijven biedt je houvast. Volg je de aanwijzingen stap voor stap op, dan weet je zeker dat je goede teksten aflevert.
Waarom kiezen voor Snel beter schrijven:
- je leert in 10 stappen zakelijke teksten schrijven die écht werken;
- met glasheldere aanwijzingen - voor een perfect eindresultaat!
- gericht op je studie en de beroepspraktijk.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001831608
Auteur Verdaasdonk, Willem Zwaal, Joke
Vakken Letterkunde

Anderen bestelden ook: