SPQR Latijn licentie boekvervangend onderbouw (W4L)

Prijs: € 24,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

SPQR is de vernieuwende en veelgebruikte lesmethode Latijnse Taal en Cultuur waarin de samenhang tussen taal en cultuur van de Romeinse wereld in acht overkoepelende thema’s centraal staat. De methode...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

SPQR is de vernieuwende en veelgebruikte lesmethode Latijnse Taal en Cultuur waarin de samenhang tussen taal en cultuur van de Romeinse wereld in acht overkoepelende thema’s centraal staat. De methode sluit volledig aan op het vernieuwde examenprogramma LTC. Het doel van de methode is om leerlingen in de onderbouw van de gymnasiumopleiding zo effectief mogelijk voor te bereiden op het zelfstandig lezen en vertalen van origineel Latijn in de context van de Romeinse wereld. SPQR sluit aan bij het onderwijs zoals dat op uw school wordt gegeven. U kunt aan de slag met boeken, u kunt volledig digitaal werken of u werkt met een combinatie van beide.
Toegang tot de digitale variant van de boeken en alle bijbehorende digitale toepassingen: adaptieve grammatica en idioomdrills, flitscolleges/uitlegvideo’s en een voorleesprogramma. Er is een digitale licentie speciaal voor de iPad en een licentie voor tablet/pc/laptop/smartphone.
Uitgever Staal en Roeland Digitaal
Druk 0
ISBN/EAN 9789492000064
Auteur Kegel, A.
Vakken Latijnse taal en cultuur

Anderen bestelden ook: