Stad en beleid

Prijs: € 43,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Stad en Beleid Wil je meer inzicht in actuele stedelijke beleidsvraagstukken? Word je in je studi...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Stad en Beleid
Wil je meer inzicht in actuele stedelijke beleidsvraagstukken? Word je in je studie geconfronteerd met onderwerpen op het gebied van stedelijke vernieuwing en beleidsontwikkeling? Stad en Beleid vertelt je alles over de belangrijkste issues op dit gebied. Prikkelend en eigentijds, met veel praktijkgerichte voorbeelden. Waardevolle informatie waarmee jij je voordeel kunt doen op je opleiding én in de latere praktijk.
Stad en Beleid helpt je bij het ontwikkelen van beleid om actuele maatschappelijke stedelijke vraagstukken op te lossen. Glashelder legt Stad en Beleid je uit hoe deze complexe problematiek in elkaar zit. Ook stimuleert het je een eigen visie te ontwikkelen. Je leert vanuit verschillende invalshoeken na te denken over duurzame oplossingen voor stedelijke problemen. Een inspirerende uitgave die jou zeker aanspreekt!
Digitale ondersteuning bij Stad en Beleid
Op de ondersteunende website www.stadenbeleid.noordhoff.nl vind je per hoofdstuk relevante artikelen, informatie over documentaires en links naar relevante websites en kenniscentra. Met Stad en Beleid blijf je altijd goed op de hoogte.
Waarom kiezen voor Stad en Beleid:
- helder overzicht van stedelijke vraagstukken en beleidsontwikkeling;
- helpt je bij het ontwikkelen van een brede, vakoverstijgende visie;
- uitstekende online ondersteuning.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001834425
Auteur Straatman, Elly
Vakken Maatschappijwetenschappen

Anderen bestelden ook: