Stap nieuw 1 tekst-/werkboek

Prijs: € 30,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het tekst-/werkboek van Stap 1 is herzien, uitgebreid en nu uitgebracht in een full colour editie. Het is opgebouwd uit veertien thema’s, die zijn onderverdeeld in subthema’s. Thema’s die aan bod kom...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Het tekst-/werkboek van Stap 1 is herzien, uitgebreid en nu uitgebracht in een full colour editie.

Het is opgebouwd uit veertien thema’s, die zijn onderverdeeld in subthema’s. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere: begroeting, openingstijden van winkels, verjaardag, dagindeling, eten, gezondheid en ziekte. De subthema’s bevatten realistische, betekenisvolle en functionele opdrachten waarmee de cursisten de vaardigheden oefenen. Aan de hand van deze oefeningen worden woordenschat en grammatica aangeboden. Bij een aantal thema’s wordt bovendien in kaders met illustraties nieuwe woordenschat aangeboden, en soms (impliciet) grammaticale onderwerpen. Aan het eind van de thema’s staan de volgende onderdelen: een test, een overzicht van de behandelde woordenschat en grammatica, een training uitspraak en spelling en een evaluatie. Met de test ‘Wat kan ik?’ kan men de leerstof thuis verdiepen en herhalen. De evaluatie ‘Dit kan ik!’ geeft een overzicht van wat in een thema geleerd is en is bedoeld om de cursisten te laten reflecteren op hun eigen leerproces. Aan het eind van het tekst-/werkboek staan een grammaticaoverzicht, een praktisch beeldoverzicht van klinkers en medeklinkers en de transcripties van de luisterteksten.

De mp3 bestanden kunnen worden gedownload op media.intertaal.nl. Deze spreekoefeningen zijn bedoeld om grammaticale structuren goed te laten inslijpen.
Uitgever Intertaal bv
Druk 9
ISBN/EAN 9789460303302
Auteur Boeken, C.
Vakken Nederlands
Nt2

Anderen bestelden ook: