Start.nl / deel 1

Prijs: € 24,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Internationale studenten en expats hebben vaak behoefte aan taalhandelingen die zij in korte tijd kunnen toepassen. De communicatieve methode Start.nl voorziet hierin.Start.nl deel 1 bestaat uit een z...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Internationale studenten en expats hebben vaak behoefte aan taalhandelingen die zij in korte tijd kunnen toepassen. De communicatieve methode Start.nl voorziet hierin.

Start.nl deel 1 bestaat uit een zeer uitgebreide website en een werkboek. De methode is gebaseerd op drie pijlers: voorbereiden, uitvoeren en oefenen. Elk hoofdstuk begint met het onderdeel voorbereiding op de website. Cursisten gaan aan de slag met animatiefilmpjes, audiofragmenten en bijbehorende luister- en spreekopdrachten, en oefenen met grammatica en woordenschat. Na de digitale voorbereiding kunnen ze in de les verder met de opdrachten in het werkboek. Vervolgens zijn er na elke les oefeningen beschikbaar op de website om de geleerde grammatica en woordenschat in te slijpen. De instructietaal op de website is Engels, die in het boek is Nederlands.
Start.nl deel 1 omvat tien hoofdstukken met taalhandelingen die passen bij het ERK-niveau A1, zoals jezelf voorstellen, een drankje bestellen en boodschappen doen. In elk hoofdstuk is er aandacht voor de Nederlandse cultuur.

De methode Start.nl is geschikt voor internationale studenten en expats die op een communicatieve manier een start willen maken met het Nederlands.

Katja Verbruggen en Welmoed Hoogvorst zijn beiden werkzaam bij het Talencentrum van de Universiteit Maastricht, waar zij NT2-lessen geven aan hogeropgeleiden.
Uitgever Uitgeverij Coutinho BV
Druk 1
ISBN/EAN 9789046903353
Auteur Verbruggen. Katja Hoogvorst. Welmoed
Vakken Letterkunde

Anderen bestelden ook: