Strategie en management

Prijs: € 44,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Strategie en Management Wat is de relatie tussen succesvolle ondernemingen en strategie? Het antwoord op deze en vele andere vragen vind je in Strategie en Management. Deze geheel herziene tweede edit...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Strategie en Management
Wat is de relatie tussen succesvolle ondernemingen en strategie? Het antwoord op deze en vele andere vragen vind je in Strategie en Management. Deze geheel herziene tweede editie heeft een nieuwe opbouw in drie delen: kennismaken met strategie; het bepalen van de strategische positie; en het realiseren van de bepaalde strategie. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.strategie-management.noordhoff.nl met onder andere toetsen met feedback en studieadvies.
Een toegankelijke en compacte methode over Strategisch Management, gebaseerd op het gedachtegoed van het Strategy Center van de Business Universiteit Nyenrode. Een must voor elke student die succesvol wil zijn in dit vak.
Strategie en Management laat je op een aantrekkelijke manier kennismaken met het vakgebied. Het boek behandelt de verkenning, bepaling, formulering, realisatie en het onderhouden van de strategie. Je krijgt antwoord op vragen als: 'Wat is strategie?', 'Hoe heeft het vakgebied strategisch management zich ontwikkeld?', 'Wat is de betekenis van de financiële kant voor de strategie?' en 'Hoe zorg je voor een groeistrategie en innovatie?’ En heel belangrijk: ‘Wat is de betekenis van Business Model Innovatie daarbij?'.
Waarom kiezen voor Strategie en Management:
- toonaangevend Nederlandstalig basisboek over strategisch management;
- goed gestructureerde en compacte inleiding in het vakgebied;
- de beste basis voor elke student die succesvol wil zijn in dit vak.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001834197
Auteur Veldman, Hans Janssen, Richard Velden , Jeroen van der
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: