Strategie en Vastgoed

Prijs: € 39,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Strategie en Vastgoed De vastgoedsector staat voor grote strategische veranderingen. Een actueel issue dat veel vragen oproept. Strategie en Vastgoed is het eerste studieboek dat hierop ingaat! Het bo...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Strategie en Vastgoed
De vastgoedsector staat voor grote strategische veranderingen. Een actueel issue dat veel vragen oproept. Strategie en Vastgoed is het eerste studieboek dat hierop ingaat! Het boek bespreekt strategie in de context van vastgoedorganisaties. Je krijgt antwoord op vragen als: 'Wat is strategie? en 'Wat is het belang van strategie voor de vastgoedsector?'. Waardevolle informatie waarmee jij je voordeel kunt doen, in je opleiding en straks in de praktijk.
Het boek werkt strategieën uit voor projectontwikkelaars, vastgoedbeleggers en financiers aan de hand van sleutelconcepten. Boeiende nieuwe inzichten voor iedereen die op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden. De laatste hoofdstukken gaan in op de overall vraag: 'Hoe moet in sterk veranderende tijden vormgegeven worden aan strategisch management in de vastgoedsector?'.
Strategie en Vastgoed biedt je inzicht in een complex werkveld met vele stakeholders, afhankelijkheden, belangen en grote risico’s. Je krijgt een helder overzicht van het krachtenveld in dit vakgebied. Kennis waar je écht iets aan hebt als je in je opleiding of in de praktijk te maken krijgt met de vastgoedsector of makelaardij.
Waarom kiezen voor Strategie en Vastgoed:
- het enige leerboek over strategie in de vastgoedsector;
- helder overzicht van het krachtenveld in dit vakgebied;
- ideale basis voor het creëren en zien van nieuwe mogelijkheden.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001823665
Auteur Uittenbogaard. Leo Veldman. Hans
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: