Strategisch Management voor ondernemers in het mkb/familiebedrijf

Prijs: € 45,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Strategisch Management voor ondernemers in het MKB/familiebedrijf daagt de ondernemer van een klein bedrijf uit om na te denken over zichzelf en over zijn bedrijf. Tijd om zich verdiepen in theorieën ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Strategisch Management voor ondernemers in het MKB/familiebedrijf daagt de ondernemer van een klein bedrijf uit om na te denken over zichzelf en over zijn bedrijf. Tijd om zich verdiepen in theorieën over strategie ontbreekt hem vaak.

Strategisch Management voor ondernemers in het MKB/familiebedrijf behandelt daarom op een toegankelijke wijze in een aantal blokken de strategische aspecten van het kleinbedrijf:

- De ondernemer
- Het ondernemen
- De onderneming en zijn omgeving

Omdat in deze tijd veel jonge ondernemers het familiebedrijf van hun ouders overnemen, is er in het boek speciale aandacht voor bedrijfsopvolging en voor strategische aspecten van het leiden van het familiebedrijf.

Het boek is ook uitermate geschikt voor studenten in het HBO en WO met een beperkte bedrijfskundige kennis die de ambitie hebben zelfstandig ondernemer te worden of die een carrière in het kleinbedrijf voor ogen hebben. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001785093
Auteur DEKKER
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: