Strategisch opleiden en leren in organisaties

Prijs: € 54,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

In de vierde druk van Strategisch Opleiden en Leren in Organisaties staat het vraagstuk centraal van de nieuwe afstemming tussen het strategisch beleid van de organisatie en ontwikkelingsmogelijkheden...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

In de vierde druk van Strategisch Opleiden en Leren in Organisaties staat het vraagstuk centraal van de nieuwe afstemming tussen het strategisch beleid van de organisatie en ontwikkelingsmogelijkheden van het individu.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Het boek biedt theorie, praktijkgerichte vraagstukken en stappenplannen met het oog op het inrichten van een adequate leercultuur en ontwikkelingstructuur binnen sterk veranderende organisaties. Verder zijn diverse nieuwe ontwikkelingen opgenomen zoals lerend vermogen van organisaties, leertrajecten op de werkplek, talentmanagement, performance assessment, E-learning 2.0 en HRD-outsourcing.

Door de gestructureerde opzet en het actuele en complete karakter is het geschikt voor studenten in het universitair en hoger beroepsonderwijs en in (postdoctorale) vakopleidingen. Ook is het boek een praktische handleiding voor actieve HRD professionals en managers met visie op opleiden en leren.

Op de bijbehorende website kunt je terecht voor PowerPoint presentaties.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001764210
Auteur Bergenhenegouwen
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: