Taaltopics argumenteren

Prijs: € 30,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Dit boek leert je hoe je in je teksten en presentaties je publiek kunt overtuigen. Inclusief toegang tot een ondersteunende website met extra studie- en oefenmateriaal. Waarom kiezen voor Taaltopics a...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Dit boek leert je hoe je in je teksten en presentaties je publiek kunt overtuigen. Inclusief toegang tot een ondersteunende website met extra studie- en oefenmateriaal.
Waarom kiezen voor Taaltopics argumenteren?
- handige ondersteunende website;
- veel oefenmateriaal;
- praktijkgericht.
Gelijk hebben is één ding. Gelijk krijgen, is iets heel anders. Taaltopics argumenteren leert je hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Aan de hand van duidelijke, actuele casussen legt Taaltopics argumenteren je uit hoe je je mening kunt onderbouwen met goede argumenten en hoe je een overtuigend betoog kunt opstellen. Het boek, dat tevens beschikbaar is als e-book, bevat ook richtlijnen om overtuigende teksten van anderen kritisch te beoordelen.
Om jou goed voor te bereiden op de beroepspraktijk, wordt in deze vierde druk de lijn van het adviestraject gevolgd: je start met vaststellen waarvoor en waarover je argumenten zoek en leert vervolgens bronnen te vinden en selecteren, de inhoud kritisch te beoordelen en te werken aan een schriftelijke versie van een plan of voorstel, om uiteindelijk toe te werken naar een mondelinge presentatie daarvan. Dankzij de vele oefeningen in het boek en op de ondersteunende website, kun je volop werken aan je mondelinge en schriftelijke overtuigingskracht.
Online ondersteuning
Op www.taaltopicsargumenteren.noordhoff.nl vind je extra oefenmateriaal, verdiepingsstof uit de vorige druk van Taaltopics argumenteren en verwijzingen naar relevante literatuur en websites.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001809485
Auteur C.W.P. Braas
Vakken Letterkunde

Anderen bestelden ook: