Taaltopics rapporteren

Prijs: € 29,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Taaltopics Rapporteren Een van de belangrijkste competenties van studenten in het hoger onderwijs is schriftelijk rapporteren. Al tijdens de studie en de stage schrijven veel studenten heel wat onderz...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Taaltopics Rapporteren
Een van de belangrijkste competenties van studenten in het hoger onderwijs is schriftelijk rapporteren. Al tijdens de studie en de stage schrijven veel studenten heel wat onderzoeksverslagen en rapporten. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.taaltopicsrapporteren.noordhoff.nl. Hier vind je o.a. voorbeeldindelingen, voorbeelden van inleidingen, samenvattingen en bronnenlijsten en extra oefenmateriaal.
'Rapporteren' geeft aanwijzingen voor lange rapporten waarin alles duidelijk moet worden onderbouwd, zoals de afstudeerscriptie. Daarnaast besteden we nadrukkelijk aandacht aan korte rapportages, waarvoor het bedrijfsleven nu eenmaal een duidelijke voorkeur heeft.
In dit boek vindt u aanwijzingen voor:
- Een duidelijke opdrachtomschrijving (briefingproces)
- Het formuleren van de hoofdvraag;
- Een goed plan van aanpak
- Het tijdig ontwerpen van een hoofdstukindeling;
- Vaste rapportonderdelen(inleiding, samenvatting, bronnenlijst);
- Het citeren en verantwoorden van geraadpleegde bronnen;
- De vormgeving van rapporten.
Bouw vertrouwen op in je rapportagetechniek. Met de aanpak uit Rapporten durf je het schrijven van een stevig rapport zonder meer aan. Nu staat niets u meer in de weg om-binnen de deadline-glasheldere en toegankelijke rapporten te schrijven!
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001813222
Auteur Braas, C.
Vakken Nederlands

Anderen bestelden ook: